Home
The Ranch
Horses
Activities
Kyseessä on virtuaalitalli /
This is a sim-game stable!


Toiminta tilallamme


Tallipaikan vuokraaminen ja tilalla työskentely - tulossa myöhemmin!

"tulossa!"


Jalostus- ja kasvatustoiminta

"Jalostus - ja kasvatustoiminta on tärkeä osa Ravenwood Ranchin toimintaa, sillä erityisesti orimme astuvat runsaasti tilan ulkopuolisia tammoja. Omien kasvattiemme suhteen tärkeinpänä päämääränä pidämme puolestaan sitä, että tilallemme vuosittain syntyvät varsat ovat terveitä, hyvärakenteisia ja luonteensa osalta käsiteltävissä. Tarkoituksena on luonnollisesti välttää rakennevirheitä ja luonnevikoja, mistä syystä jalostukseen valitaan vain sopivimmat yksilöt. Tilausvarsatoimintaa emme ainakaan vielä Ravenwoodissa toteuta muutoin kuin, että orimme ovat kyllä aina tarjolla jalostukseen ja isäehdokkaiksi, myös risteytyksiin."


Myytävät hevoset

"Ravenwoodista myydään vuosittain hevosia, joista suurin osa on tilan omia kasvatteja. Jokainen hevosista etsii itselleen rakastavaa kotia ja yksilöstä riippuen se paras koti voi olla joko paikallinen ratsastuskoulu taikka sitten menestyksekäs saksalainen siittola. Hevosen kapasiteetin ja persoonallisuuden huomioon ottaen tarjousta kannattaa rohkeasti lähettää sähköpostiimme asiallisesti otsikoituna, mikäli silmiisi osuu ravenwoodilainen hevonen, jonka tunnet heti ensikatseella omaksesi."


Adoptoitavat mustangit - tulossa myöhemmin!

"Ravenwood Ranch on myös mukana Adopt-A-Horse-ohjelmassa, sillä yksi Durangon ainutlaatuisista harvinaisuuksista on alueella elävä mustangilauma. Jotta kuitenkin vältyttäisiin villihevosten aiheuttamilta vahingoilta, Durangossa järjestetään vuosittain kokoonajot, joiden kautta valvotaan Coloradon villihevoskantaa ja pidetään mustangien määrä kurissa. Ravenwoodissa voit siis törmätä myös aitoihin mustangeihin, joita koulutamme ja luovutamme eteenpäin osaaville omistajille hyviin koteihin resurssiemme mukaisesti. Mustangit ovat aina olleet tilallamme myös eräänlainen tiennäyttäjä luonnonmukaisille hevosmiestaidoille ja nämä takkuharjaiset ja romuluiset ponit ovatkin opettaneet meille enemmän kuin yksikään ihminen koskaan."


Tapahtumat

"Ravenwood Ranchin päätoiminta ei ole tapahtumien järjestäminen, itseasiassa asia on täysin päinvastoin. Silloin tällöin tilallamme voidaan kuitenkin pitää päivän tai parin mittainen kilpailutapahtuma tai järjestää avointen ovien päivä, jota voivat värittää niin ratsastus- kuin maastakäsittelynäytöksetkin."
Copyrights

ulkoasu © Viivuska | ulkoasun kuvat © David Kingham (flickr.com - lisenssi) | tekstit © Break
muut kuvat © pidä hiirtä kuvan yllä nähdäksesi tekijäinoikeudet!