Home
The Ranch
Horses
Activities
Kyseessä on virtuaalihevonen /
This is a sim-game horse!


KILPAILUTULOKSET


» täytti kolme vuotta 15.10.2015
» ikääntyminen satunnainen (mukautettu reaali)RWR MONTH OF MARS

Perustiedot

15.07.2015 Yhdysvalloissa syntynyt saddlebredori, viralliselta nimeltään RWR Month Of Mars

5-vuotias tummanpunaruunikko, ei merkkejä, säkäkorkeus 162cm

askellajipainotteinen, kilpailutetaan ARJ:n alaisissa erikoisaskellajiluokissa

kasvattaja sekä omistaja Break, VRL-05810

rekisterinumero VH16-016-0200


Luonnekuvaus

Mars on hyvin suurielkeinen ori, joka osaa välillä heittäytyä hyvinkin dramaattiseksi. Orimaista korskeutta riittää, Mars on kyllä aina tilaisuuden saadessaan pullistelemassa lihaksiaan ja tanssahtelemassa korkein askelin sinne tänne, mutta aivan yhtä herkästi sitä myös kavahdellaan ja syöksähdellään korskahdellen milloin mitäkin olevinaan pelästyen. Esiintymishalua löytyy, mutta Mars on kyllä myös niitä hevosia, jotka näkevät omia mielikuvitusmörköjään joka paikassa. Toisaalta sen kanssa pysyy ainakin pakostakin hereillä ja ehkä vähän varpaillaankin, koska koskaan ei voi tietää mitä Mars saa päähänsä seuraavan minuutin aikana.

Ja vaikka Mars on kovasti tammojen perään, osaa se itsekin olla kuitenkin aikamoinen neiti. Muille oreille machoilu muuttuu herkästi säikkymiseksi ja riimunnarun päässä tallotaan hoitajankin varpaat mustelmille kun rytmikäs tanssahtelu keskeytyy tallinovilla odottavien kottikärryjen osoittautuessa naamioituneeksi puumaksi - ainakin siis Marsin omien korvien välissä. Välillä sitä ei tiedäkään itkeäkö vai nauraa, kun ori jälleen kerran pöllöilee omiaan ja tekee täysstopin vaikka sen saman kiven ohi ollaan kävelty jo miljoonat kerrat aiemminkin ilman ongelmia. Onneksi tallissa Mars rauhoittuu ja se onkin ihan mukava hoitaa, joskin yllättävät kolahdukset saavat sen kyllä silti hypähtelemään paikallaan.

Ratsuna Mars on herkkä ja osaava, mutta se protestoi herkästi vääriä tai liian voimakkaita apuja vastaan. Ratsastajalta vaaditaan siis kokemusta ja taitoa, jotta treenit eivät mene aivan pipariksi. Kun Marsiin saa hyvän kontaktin, ori on kyllä erittäin mahtava ratsastettava sillä se liikkuu äärettömän kevyesti ja näyttävin askelin. Askellajit ovat kantavia ja isoja, Marsilla on pitkä askel ja varsinkin sen laukka on hyvin keinuhevosmainen. Kenttätyöskentely osaakin olla hyvin palkitsevaa siinä vaiheessa kun ratsastajan ja ratsun yhteistyö toimii. Maastoilu Marsin kanssa puolestaan harvemmin on erityisen rentouttavaa, ori on tosiaan vähän turhan säikky siihen hommaan, jotta maastossa vaeltelu olisi pidemmän päälle kannattavaa.


Jälkeläiset

Rotu Syntymäpäivä Sukupuoli Nimi Emä
sdb 00.00.0000 t/o varsan nimi emän nimi

Sukutaulu

i. Shade of Rapture WCR ii. HWA Sprite of Elysium iii. CLA Ghost Town
iie. HWA Serenade of Bliss
ie. HWA Dark Destiny iei. HWA Gangster Affection
ASSA Champion
iee. CRO Dark Fortune
e. CLA Venus In May ei. Calypso's Burning Sensation TD
ASSA Champion
eii. Too Hot Chili Ion
eie. VF Calypso
ee. La Primavera BRN eei. Thorn Rock Party ARJ-II
eee. Tijuana's Perfect Crime

Sukuselvitys

Marsin isä, Shade of Rapture WCR, on 162 senttinen musta saddlebredori. Shade of Rapture on näyttävä ori, jonka komeat liikkeet takaavat varmasti menestyksen myös kilpakentillä askellajiratsastuksen parissa.

Marsin isänisä, HWA Sprite of Elysium, on 162 senttinen rautias saddlebredori. Sprite of Elysium on upeannäköinen oriherra, joka selkeästi periyttää jälkikasvulleen sekä näyttävää ulkonäköä että korkeita liikkeitä. Isänisänisä, CLA Ghost Town, on 161 senttinen rautias saddlebredori vanhemmista Blackstorm Phantom (ARJ-I, SNL-I, ASSA Regional Champion) x Modelville. Hienosukuinen Ghost Town on hyvännäköinen ja menestynyt askellajiratsu. Isänisänemä, HWA Serenade of Bliss, on 160 senttinen ruunikonkirjava saddlebredtamma vanhemmista Mozart's Bliss x Flaming Onyxia. Serenade of Bliss on aloittanut lupaavasti kilpauransa ARJ:n alaisissa kilpailuissa.

Marsin isänemä, HWA Dark Destiny, on 160 senttinen musta saddlebredtamma. Siro Destiny on myös askellajipainotteinen ratsu. Isänemänisä, HWA Gangster Affection, on 162 senttinen musta saddlebredori vanhemmista O Gangster Lowryder (ARJ-I, SNL-I, ASSA Champion) x Fell In Limerence (SNL-I, ARJ-II, ASSA Champion). Gangster Affection on hyvätapainen oriherra sekä menestynyt askellajiratsu, joka on saavuttanut myös ASSA Champion - arvonimen. Isänemänemä, CRO Dark Fortune, on 161 senttinen rautias saddlebredtamma vanhemmista Bangkok Dangerous x Thru The Darkness. Askellajiratsastuksen parissa erinomaisesti menestynyt Dark Fortune on luonteeltaan positiivinen tamma.


Marsin emä, CLA Venus In May, on 162 senttinen tummanruunikko saddlebredtamma. Venus on luonteensa puolesta eloisa ja tammamainen tapaus, mutta osaavan ihmisen käsissä se on myös lahjakas ja näyttäväliikkeinen ratsu. Venus onkin menestynyt erinomaisesti askellajiratsastuksen parissa, joskin nykyään se vaikuttaa enää vain siitostammana.

Marsin emänisä, Calypso's Burning Sensation TD, on 162 senttinen ruunikko saddlebredori. Tino on komea, askellajipainotteinen kilparatsu, joka on menestynyt upeasti etenkin ARJ:n alaisissa kilpailuissa, show-luokissa. Myös ASSA:n kilpakentät ovat Champion-arvonimen saavuttaneelle orille tuttuja. Emänisänisä, Too Hot Chili Ion, on 160 senttinen ruunikko saddlebredori vanhemmista Hologram GA x Too Hot To Touch. Tämä komea oripoika on kilpaillut ahkerasti askellajikilpailuissa ja myös saavuttanut menestystä painotuslajissaan. Emänisänemä, VF Calypso, on 163 senttinen rautias saddlebredtamma. Kaisa on askellajipainotteinen harrasteratsu, joka ei ole kuitenkaan pahemmin kilpaillut. Se on myös yksipolvinen ja tulee vanhemmista Calixto x Colossal Black Lady.

Marsin emänemä, La Primavera BRN, on 163 senttinen rautias saddlebredtamma. La Primavera on kaunisliikkeinen askellajiratsu, joka on menestynyt upeasti varsinkin ARJ:n alaisilla kilpakentillä. Toisaalta tamma on varsonutkin jo pariin kertaan elämänsä aikana. Emänemänisä, Thorn Rock Party, oli 160 senttinen, kaksipolvinen punarautias saddlebredori vanhemmista Thorn Hardcore Rock x Thorn Scarlett Party. Askellajikilpailuissa hienosti menestynyt Party paitsi palkittiin ARJ-II-palkinnolla, orilta löytyy myös useampi jälkeläinen. Emänemänemä, Tijuana's Perfect Crime, oli 157 senttinen, kaksipolvinen punarautias saddlebredtamma vanhemmista Tijuana's Stranger Than Paradise x S Venetian Symphony. Perfect Crime oli kuvankaunis, askellajipainotteinen tamma, joka toimi kuitenkin omistajallaan enemmin harraste- kuin kilparatsuna.
Copyrights

ulkoasu © Viivuska | ulkoasun kuvat © David Kingham (flickr.com - lisenssi) | tekstit © Break
hevosten kuvat © pidä hiirtä kuvan yllä nähdäksesi tekijäinoikeudet!