Home
The Ranch
Horses
Activities
Kyseessä on virtuaalihevonen /
This is a sim-game horse!


KILPAILUTULOKSET


» täytti kolme vuotta 16.03.2011
» ikääntyminen satunnainen (mukautettu reaali)CHOCO LOCO KNOX

Perustiedot

23.02.2011 Yhdysvalloissa syntynyt kalliovuortenhevosori, viralliselta nimeltään Choco Loco Knox

7-vuotias hopeanruunikko, säkäkorkeus 153cm, askellajipainotteinen

työskentelee myös karjaratsuna, kilpailutetaan kuitenkin ARJ:n alaisissa luokissa

kasvattaja Disa | Knoxdale Yankees, omistaja Break, VRL-05810

rekisterinumero VH11-009-0004


Luonnekuvaus

Choco Loco Knox on melkoisen persoonallinen pakkaus ja oriin on hyvin vaikea olla ihastumatta. Varsinkin lapset rakastuivat Chadiin ensisilmäyksellä ja ori on saanutkin tässä aikojen saatossa runsaan huomion ja hemmottelun lisäksi myös lukuisia hauskojakin lempinimiä. Chad, Chadwick, Spiderpig, valitse mieleisesi, onkin mukavaa seuraa, sillä paitsi että ori on kiltti niin voisinpa väittää, että tässä on myös hevonen, jolta löytyy oikeasti huumorintajua. Chad osaa naurattaa hullunkurisilla tempauksillaan ja kujeillaan, mutta ori ei koskaan tee mitään piruuttaan, kunhan vain pelleilee. Chadin silmäkulmassa onkin aina se tietty pilke, josta tietää että tämä ori todellakin osaa leikkiä. Chad on kyllä kuitenkin aina ollut helppo ja hyvä käsitellä, varsinkin lapsia kohtaan tämä ori on todellinen herrasmies ja nallekarhu, jota saa vapaasti rutistella. Toisaalta Chad on myös tottunut saamaansa huomioon ja onkin turha kuvitella, että orin karsinan ohi voi kävellä ilman, että Chad on samantien ovella rapsutuksia kerjäämässä. Chad on kaikenkaikkiaan suloinen kaveri, johon on helppo tykästyä.

Laitumella ja lajitovereidensa seurassa Chad on suorastaan varsamainen tapaus, ori jaksaa vielä vanhoilla päivilläänkin kirmailla ja pukitella kuin kevätvarsa konsanaan. Samalla Chad on kuitenkin hyvää pataa kaikkien kanssa, ori ei erityisemmin härnää lajitovereitaan vaikka intoutuukin kaikkiin mahdollisiin leikkeihin mukaan. Laitumelta hakijaa tervehditään myös iloisin hörinöin ja joskus sitä tullaan oikein ravissa vastaankin. Taluttaessa Chad pysyy vaikka pikkulapsen hallinnassa, mutta karsinassaan ori kannattaa silti sitaista hoitamisen ajaksi kiinni. Chadin suurta huvia nimittäin on ensinnäkin kumota harjalaatikon sisältö pitkin karsinaa ja sitten pureskella omat harjansa käyttökelvottomiksi. Yleensä ori onnistuukin tavalla tai toisella tuhoamaan jotakin ainakin kerran viikossa. Varusteet nähdessään Chad valpastuu ja alkaa usein tepastella innoissaan, mutta ainakaan ori ei vastustele laisinkaan satuloidessa. Päinvastoin, hyvä että Chad pysyy nahoissaan odottaessaan innoissaan ulospääsyä.

Ratsastaessa Chad tarjoaa kuitenkin aina vähän haastetta, etenkin kun tarkoituksena on oikeasti tehdä töitä; löysin ohjin lönkyttely sopii kyllä Chadille, mutta todellisen työnteon aikana ori osaa kyllä niskoitella ja tällöin varsinkin vanhemmilta peritty omapäisyys tulee harvinaisen selvästi esille. Maastoilu onkin siksi Chadille kaikista mieluisinta puuhaa, ori viihtyy luonnonhelmassa ja pärjää erinomaisesti myös karjan parissa. Cowboyden rento ratsastustyyli sopii Chadille täydellisesti eikä oria haittaa pistää vähän suurempaa vaihdetta silmään, silloin kun rinnalla laukkaa toinenkin hevonen. Mutta kentällä Chad tapaa olla suoraan sanottuna hieman laiska. Ori kyllä omaa komeat ja miellyttävät askeleet, mutta keskittyminen treeneissä tapaa aina olla vähän niin ja näin. Chadilla onkin tapana testailla ratsastajaansa enemmän tai vähemmän ja siksi kilpailuissa kannattaakin huolehtia siitä että lämmittelylle jää riittävästi aikaa. Sillä kun Chad tajuaa että niskoittelu ja vastaanhangoittelu on jokseenkin turhaa, ori alkaa oikeasti työskentelemäänkin vaikka ei nyt suoranaisesti annakaan siitä huolimatta mitään ilmaiseksi.


Jälkeläiset

Rotu Syntymäpäivä Sukupuoli Nimi Emä
rmh 00.00.0000 t/o jälkeläisen nimi emän nimi

Sukutaulu

i. Knoxdale Cayman ii. Sparkles GA iii. Electric GA
iie. Top-Down GA
ie. Knoxdale Cincinnati iei. Fred Flintstone
iee. Corvettes Offshore
e. Kaylene BRN ei. Cubajack BRN eii. Silver Black Phantasm
eie. Fenjitos Rodrique
ee. Kaitlyn BRN eei. Echovenue Presley
eee. Blue Suede Kathleen

Sukuselvitys

Chadin isä, Knoxdale Cayman, on 150 senttinen hopeanruunikko kalliovuortenhevosori. Silvo on herkkä ja jopa hieman hemmotellunoloinen ori, joka on tottunut saamaan kaiken minkä haluaa. Jos näin ei kuitenkaan käy, mielenosoituksena seuraa yleensä kiukuttelukohtaus. Toisaalta Silvo on komealiikkeinen askellajiratsu ja ori onkin menestynyt ihan kiitettävästi painotuslajissaan.

Chadin isänisä, Sparkles GA, oli 150 senttinen hopeanruunikko kalliovuortenhevosori. Askellajiratsastuksen parissa harvakseltaan kilpaillut Sparkles oli enimmäkseen jalostuskäytössä ja ori jättikin virtuaalimaailmaan useamman jälkeläisen. Isänisänisä, Electric GA, oli 150 senttinen hopeanmusta kalliovuortenhevosori kun taas isänisänemä, Top-Down GA, oli 151 senttinen rautias kalliovuortenhevostamma. Kumpikin oli pääasiallisesti vain jalostuskäytössä askellajipainotuksistaan huolimatta.

Chadin isänemä, Knoxdale Cincinnati, on 151 senttinen ruunikko kalliovuortenhevostamma. Muutamaan kertaa varsonut Sinna on hyvin tammamainen ja suoraan sanoen jopa diivamainen tamma, joka mielellään pitäisi oman päänsä joka asiassa. Vaikka Sinna nauttii esiintymisestä, tamma osaa olla silti vaativa ratsastaa ja se näkyy myös Sinnan vaihtelevassa menestyksessä kisakentillä. Sinna kilpailee kuitenkin sekä askellaji- että kenttäratsastuksen parissa. Isänemänisä, Fred Flintstone, on 152 senttinen punarautias kalliovuortenhevosori. Askellaji- ja esteratsastuksen parissa ihan kiitettävällä menestyksellä kilpaillut Retu on komea ja hyvärakenteinen ori, joka vastaa saamaansa kohteluun samalla mitalla - niin hyvässä kuin pahassakin. Retu onkin ylpeäluontoinen ori ja energinen ratsastettava. Isänemänemä, Corvettes Offshore, on 149 senttinen ruunikko kalliovuortenhevostamma. Ofelia on kilpaillut niin kenttä-, askellaji- kuin esteratsastuksenkin parissa, vaikka tamman herkkä ja hermoileva luonne vaikeuttaakin joskus menestystä kilpakentillä.


Chadin emä, Kaylene BRN, on 155 senttinen musta kalliovuortenhevostamma. Kayla on oikein kultainen ja upea kaveri, mutta tamma osaa olla välillä myös harvinaisen omapäinen ja heittäytyä hankalaksi säikkymällä omia mielikuvitusmörköjään siellä täällä. Kayla on askellajipainotteinen, mutta tamman kilpaura on kuitenkin jäänyt vielä menestystä vaille.

Chadin emänisä, Cubajack BRN, on 157 senttinen musta kalliovuortenhevosori. Oikein komea ja ulkonäöltään lihaksikkaan maskuliininen Jaakob ihastuttaa ulkomuotonsa lisäksi rauhallisella herrasmiehen luonteellaan. Tosin ratsastaessa Jaakobilla on tapana hieman säpsähdellä kaikenlaista, mutta tapa ei ole kuitenkaan lainkaan vaikuttanut orin hienoon menestykseen askellajiratsastuksen parissa. Emänisänisä, Silver Black Phantasm, oli 156 senttinen hopeanmusta kalliovuortenhevosori kun taas emänisänemä, Fenjitos Rodrique, oli 160 senttinen ruunikko kalliovuortenhevostamma. Molemmat olivat askellajiratsastuksen parissa kisanneita Branwen Farmin hevosia, joilta jäi myös kasa jälkeläisiä virtuaalimaailmaan.

Chadin emänemä, Kaitlyn BRN, on 149 senttinen ruunikko kalliovuortenhevostamma, joka on kilpaillut askellajiratsastusluokissa. Emänemänisä, Echovenue Presley, oli puolestaan 148 senttinen musta kalliovuortenhevosori, joka omasi haastavan ja kovapäisen luonteen. Emänemänemä, 152 senttinen ruunikko Blue Suede Kathleen, oli sen sijaan varsin ihmisystävällinen ja utelias kalliovuortenhevostamma. Molemmat kilpailivat myös askellajiratsastuksen parissa kohtuullisen hyvällä menestyksellä.
Copyrights

ulkoasu © Viivuska | ulkoasun kuvat © David Kingham (flickr.com - lisenssi) | tekstit © Break
hevosten kuvat © pidä hiirtä kuvan yllä nähdäksesi tekijäinoikeudet!